مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام تحیات الهی محضر وکلای گرانقدر
در خصوص اینکه زوجه اینجانب منزل مشترک همراه با مقداری از اموال که متعلق به خودم بود مثل پول و ساعت مچی و غیره..را بدون عذر موجه و هیج دلیلی ترک نموده و اینجانب الزام به تمکین و ارسال اظهارنامه اقدام کردم اما به تمکین نمی کند و از دادن اموال اینجانب امتناع می نماید ایا با شکایت سرقت به نتیجه میرسم یا با خیانت در امانت ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر موضوع فاقد وصف مجرمانه است و صرفاً باید دادخواست استرداد اموال را تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر سرقت و خیانت در امانت نیست
شما باید دادخواست حقوقی مطرح نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر موضوع وصف مجرمانه ندارد و دادخواست استرداد اموال را تقدیم کنید