مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک ماشین

سلام من یه ماشین سنگین خریدم فقط کارت ماشین دارم الان دستور قضایی روی پلاک است ماشین توقیف است پلاک ماشین برای رنو سواری است دادگاه می گوید صابت کن ماشین شما است صاحب ماشین هم رحمت خدارفته وکالت از صاحب پلاک دارم تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود و مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنطیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد عادی دارید طبق قرارداد و وکالت نامه می توانید طرح دعوی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید وکیل داشته باشید دادگاه قصه نباید تعریف کرد که چه اتفاقی افتاده است نیاز است که دقیق و شفاف و حقوقی مسئله را جلو برد باید اثبات کرد که شما مالک هستید شما در حال حاضر صرفا یک وکالتنامه دارید که باطل شده است و کارت ماشین دقیقا مورد شما را ما پرونده داشتیم نیازمند دفاع ماهیتی است مخصوصا اینکه وکالتنامه دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست وی را اثبات کنید پس دادخواست اثبات وی بدهید و بعد از اینکه اثبات شد الزام به تنظیم سند و فک پلاک را به طرفیت ورثه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد هرچند صرف وکالت دال بر مالکیت نیست...