مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش اتومبیلم.

سلام. خودروی داشتن که ان را به خریداری فروختم که قسمتی از وجه ان را یک ماشین از خریدار گرفتم و مابقی را یک چک. و در قرارداد ذکر کردم تا پاس شدن چک خودرو نزد خریدار به امانت میباشد و به ازای هر روز دیرکرد پاس نشدن چک مبلغ 5 میلیون خسارت. حالا ایشان چک را پاس نکرده و چک بلا محل بوده و امروز و فردا میکند که مدت زمان زیادی از ان گذشته. شایان ذکر است که چکی را که بمن داده مال ایشان نبوده است.
من طرح شکایت کردم و مبلغ را دفتر خدمات قضایی بابت دادرسی چک از من گرفتند که مبلع زیادی بود. حالا ایا میتوانم طرح شکایت خیانت در امانت کنم و خودرویم را توقیف کنم و از ایشان بگیرم و اینکه میتوانم خسارتهایی رو که بمن تحمیل شده را از ایشان طلب کنم (هزینه دادرسی چک و خسارتی که در قرارداد ذکر شده).
اینکه چک مال ایشان نبوده چه میشود از صاحب چک باید شکایت کنم ؟ ایا میتوانم توقیف اموال خریدار را بگیرم که ماشینم نزد ایشان است و اینکه چگونه میتوانم دادخواستی تهیه کنم ؟ ایا امکان این هست که وکیل اختیار کنم برای این کار و اینکه در اخر هزینه وکیل از جمله خسارتهایی است که از ایشان گرفته میشد؟
از اینکه با صبر و شکیبایی متن مرا خوانده و راهنمایی میکنید از ان مقامان کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط میتوانید وجه چک را با خسارات قانونی مطالبه کنید بهتر است وکیل بگیرید