مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من 2 ساله پیش طلاق توافقی گرفتم و شوهرم متعهد شدن که هر ماه یک سکه از مهریه رو پرداخت کنند. فقط 2سکه رو پرداخت کردند حالا میخواهم بدانم اگر مهریه رو اجرا بگذارم میتوانم مهریه معوقه رو کامل بگیرم و در صورت عدم پرداخت زندانی دارد یا نه. مهریه من 505 سکه بهار آزادی هست. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بله میتوانید اقساط معوقه را بگیرید و درصورت وجود شرایط ماده 3 ایشان به مدت محدود بازداشت خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

متن توافق نامه خود را بیان نکردهاید اگر طلاق گرفته اید اجرا گذاشتن مهریه به چه معنا ست ؟؟؟سوال واضح نیست