مشاوره حقوقی رایگان - تهمت افترا پاپوش

سلام و عرض ادب. یه سوال داشتم ممنون میشم یه جواب کامل بهم بدید ... محل سکونت من و برادرم تهران. چندروز پیش 2تا از دایی هام افترا زدن شکایت کردن که ساعت 2 بامداد من وبرادرم رفتیم کرج دم منزلشون وماشین هاشون روتخریب کردیم ادعا میکنن که شاهد هم دارند. درصورتی که من وبرادرم درشمال سرکاربودیم وشب هم همونجا میموندیم یعنی اثلا نه کرج ونه تهران نبودیم صاحب کار وکارگرمون هم شاهد هستن وگفتن میایم شهادت میدیم... سوال میخواستم بدونم که ما بااینکه شاهد داریم محکوم میشیم یاخیر؟؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

البته کسی که ادعا دارد باید ثابت کند لذا شما هم مدارک و مستندات خود را فراهم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه ، مگر اینکه شما شاهد ببرید که شمال بودید و اونا هم شاهد بیاورند که در محل در گیری بودید و مثلا فیلم هم گرفته باشند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید از محل کار خود شاهد معرفی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر شاهد داشته باشید و شاهد نیز به درستی شهادت بدهد شکایت رد خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام امر عدمی شاهد نداره و اینکه محکوم میشید یا خیر بستگی به دلایل داره و نیازمند دفاع است جلسه رسیدگی هم کوتاه است و فرصتی برای تصحیح وجود ندارد مشاوره اگر ساکن کرج هستید م حضوری هماهنگ کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر برائت حاصل کنید
تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند نتیجه قابل پیش بینی نیست البته راه دفاع وجود دارد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد می‌بایست دفاعیات خود را مطرح کنید ادله‌ی خود را ارائه دهید و در مقابل هر کدام از اتهامات و دلایل دفاع مناسب انجام دهید