مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک خودرو

سلام 15فروردین با ماشین تیپا یه تصادف جزیی داشتم بعد از مراجعه پلیس من مقصر شدم و کارت ماشین وگواهینامه را به راننده تیبا دادم وورفتن وبعد ازن جوابی به من ندادن وچندروز بعد شخصی دیگر به من زنگ زدن که مالک ماشین هستن و مدارک من پیش ایشان هستن و هنوز برای صافکاری ماشین شأن اقدامی نکرده و جواب نمی دهند و بنده چکار کنم که بتوانم مدارکم را پس بگیرم وایا امکان دارد از مدارک من سو استفاده نمایند

پاسخ ها :

سیده پروانه قبادی

سرکار خانم سیده پروانه قبادی :

اظهارنامه بفرستید و بعد دادخواست استرداد مدارک ماشین طرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به نمایندگی بیمه خودتان اطلاع بدهید و رونوشت اسناد مالکیت و کروکی را تسلیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به پلیس راهور همان منطقه مراجعه کنید تا مشخصات راننده و مالک ماشین را بدهند بعد به بیمه خودت مراجعه کن سوال کن آیا آمدند خسارت بگیرند یانه ؟
بعد دادخواست استرد اد اسناد را تقدیم کن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اظهارنامه و دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تشکیل پرونده در بیمه یا اگر خودتان قصد پرداخت خسارت را دارید بعد از پرداخت خسارت می توانید مدارک خود را تحویل بگیرید.
اگر تحویل نداد می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.
توجه داشته باشید بهتر است در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اظهار نامه ارسال کنید در صورت ممانعت از تحویل مدارک دادخواست بدید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اقدامی صورت نمی‌گیرد و همکاری نمی‌کند اعلام مفقودی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری امکان‌سواستفاده وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید