مشاوره حقوقی رایگان - رد و بدل کردن مدارک در تصادف

سلام سه شب پیش ماشینی جلوی من پیچیدند و ادعا کردن که من از سمت راست قصد سبقت داشتم و در صورتی که تصادفی رخ نداد و ماشین ایشون از قبل خوردگی داشت
چون شب بود افسر هم اومد با اینکه ماشین من خسارتی ندیده بود بازم گفت من مقصرم و درسته از قبل خوردگی داشته ولی سازش کنید طرف اونجا گفت یک میلیون خسارت و کارت ماشین و گواهینامه من و گرفت ولی کارت یه ماشین سواری دیگه به من داد که مطمئن نیستم مال خودش
روز بعد که قرار شد شماره کارت بفرسته گفت 1500 میخوام منم گفتم بریم بیمه کارشناسی بشه که امتناع کرد
حالا نه مدارک ام و میاره نه میاد بریم بیمه
تکلیف چیه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید علیهش شکایت کنید حتی همون یه تومنم هم قانونا نمیتونه بگیره