مشاوره حقوقی رایگان - اتاق ماشینی که اصالت ندارد

سلام من چهار سال پیش از پارکینگ خاوران تهران یه پیکان وانت مدل 90خریدم همونجا کارشناسی شد و دو روز بعدم رفتم تعویض پلاک ماشینو پلاک کردم افسر بازدید کننده هم پرچ پلاک موتور هم شماره موتور و شماره اتاق همرو چک کرد ومشکلی نبود و ماشینو پلاک کردم الان بعد از چهار سال ماشینو فروختم به فامیلمون برده کارشناسی گفته اتاق تعویضه منم گفتم بیار اینجا ببریم کارشناسی تهران دو جا بردیم متوجه نشدن تا اینکه بردم شهریار مرکز تشخیص تصادفات اونجا با کلی نگاه کردن بازم متوجه نشدن آخر رو شماره اتاق که زیر صندلی شاکرد هس سرهنگه گف ضد رنگ بریزید و ما اینکارو کردیم بغد از یک ساعت رنگ بلند شد زیرش بتونه بود و زیر بتونه جوش خلاصع سرهنگ گف اتاق دستکاری شده و پلاک منو زد تو سیستم که نتونم خدمات انحام بدم رفتم آگاهی میگه چهار سال گذشته کاری نمیتونی بکنی اتاقت اصالت نداره من حاضرم جریمشو پرداخت کنم تو سندم بخوره اتاق تعویض میشه راهنماییم کنید باید چی کار کنم از صاحب قبلی ماشین میتونم شکایت کنم یا ن. قولنامه هم ندارم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله میشه با مدارک موقع خرید و کارشناسی وقت شکایت کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما خودرو را فروخته اید دیگر شما ذینفع محسوب نمیشوید و خریدار اخر باید اقدام قانونی انجام بدهد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا به به پلیس راهور مراجعه کنید و درخواست ثبت شماره بدنه فعلی بر روی سند با پرداخت جریمه بکنید اگر نشد با اجازه اونا یک اطاق دیگه بخرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر گرامی لازم به ذکر است که تعویض پلاک درکشور ما مطابق رویه فعلی همانطور که مستحضر هستید به دو روش انجام می‌شود یکی اینکه هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد ولی اینکه شما طرح دعوی کنید یا خیر و اینکه چگونه تنظیم شود در مشاوره مشخص میشود