مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

با عرض سلام و خسته نباشی. دوسال هست عقد کردم نامزدم یکبار درخواست طلاق داد که رد شد دوباره درخواست داده علت طلاق نوشته اختلاف سنی و احتمال خودکشی اگر دادگاه طلاقم نده. هدفش گرفتن سکه هست چجوری من باید از خودم در برابر این حیله دفاع کنم. ممنون از سایت دادراه

پاسخ ها :

یک وکیل

زندگی به اجبار نیست بنابراین به اتفاق به مرکز مشاوره خانواده بروید و اگر واقعا نمیتوانید دل ایشان را به دست بیاورید هم دیگر را عذاب ندهید و توافقی جدا بشوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه را در هر حال باید پرداخت کنید مگر با توافق