مشاوره حقوقی رایگان - فرار و ازدواج

سلام وقت بخیر. من 21سالمه و دوس دخترم 15سالشه پدرش میخواد اونو به زور بده به یکی دیگه ولی ما همو میخوایم میخوایم فرار کنیم اگه میشه راهنماییمون کنید در ضمن دوس دخترم میتونه از دادگاه حکم بگیره منو معرفی کنه که با هم قانونی ازدواج کنیم

پاسخ ها :

فرار از خانه دختر اجبار به ازدواج اجازه ازدواج از دادگاه فرار از خانه ازدواج