مشاوره حقوقی رایگان - هبه زمین

با سلام و خسته نباشید یه سوال داشتم یک قطعه زمین کشاورزی رو پدرم تقریبا 25-30 سال پیش به دو نفر تحت عنوان اینکه تا زمان مرگ یکیشون یا ازدواجشون داده بود و نوشته کتبی هم فکر کنم دارن الان 5 سالی میشه که پدرم فوت و تکلیف مشخص نیست که الان زمین جزو ارثیه اس یا نه و من این 5 سال آخر نبودم کنار خانوادم و نمیدونم نوشته دیگه ای دارن چون شنیدم اون دو نفر میخواستن برن برا خودشون سند بزنن و زمین رو صاحب بشن.
با تشکر

پاسخ ها :

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

سوال واضح نیست و امکان پاسخ وجود نداره

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود

یک وکیل

سوالتلن واضح نیست