مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت مال غیر منقول

با سلام.طرح دعوی من بر سر زمین هبه شده ای است که پدرم به من داده بصورت دست نوشته عادی و اثر انگشت پدرم هم موجود است،و الان تمام ورثه منکر این هبه نامه هستند .من چگونه میتوانم ثابت کنم این قضیه را؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به اثبات هبه از طریق کارشناسی خط کنید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تنفیذ هبه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تایید قرارداد هبه و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اثبات امر کار ماهیتی است جلسه رسیدگی جای ریسک کردن نیست وکیل بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تقاضای تایید و تنفیذ هبه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هبه نامه مورد تایید و امضا و اثر انگشت پدرتان باشد و سندی معارض ان نباشد، معتبر است