مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی بدون کروکی

سلام من دو روز پیش با موتور تعادلم بهم خورد و زمین خوردم شخصی که ترک موتور بود آسیب دید (دستش شکست )که خودم رسوندمش بیمارستان و اونجا هم اعلام کردیم که تصادف با موتور بوده اما با پلیس تماس نگرفتیم برای کروکی و... میخواستم ببینم الان این دوستم میتونه برای دیه و هزینه های بیمارستان اقدام کنه یا حتما باید همون موقع که زمین خوردیم با پلیس تماس می‌گرفتیم و خودم نمیرسوندمش بیمارستان ضمنا من مدارکم کامله و گواهینامه و شخص ثالث دارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول گواهی از بیمارستان دوم تماس با 110 سوم شکایت از شما و شرکت بیمه شما

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله ایشان می توانند از شما شکایت نمایند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

دوستتان باید عتلیه شما شکایت کیفری به اتهام صدمه غیر عمد ناشی از تصادف را مطرح نمایند و پس از احراز وقوع تصادف توسط دادگاه و صدور حکم نهایی ، می توانند به بیمه شخص ثالث شما مراجعه نمایند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که شخصی در حین تصادف جرحی دیده و از آسیب دیده باشد، این شخص می تواند برای دریافت دیه و هزینه های بیمارستان اقدام کند. اما برای اثبات اینکه حادثه رخ داده است و از این رو دیه باید پرداخت شود، بهتر است که با پلیس تماس گرفته شود و کروکی از تصادف تهیه شود. در این گزارش، جزئیات حادثه، اسامی و شماره تماس شاهدان، اسامی و شماره تماس آسیب دیدگان ذکر می شود.

به هر حال، اگر هنوز کروکی از تصادف تهیه نکرده اید، بهتر است که فورا با پلیس تماس بگیرید و کروکی از تصادف تهیه کنید. اگر شما مدارک کاملی دارید، می‌توانید از آنها برای اثبات حادثه استفاده کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بر اساس کروکی اقدام شود اگر اعتراضی به ان دارید میتوانید مجددا درخواست رسم کروکی و کارشناسی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
می‌توان تقاضای کروکی فرضی نمود