مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی بدون کروکی

با سلام مادر بنده پنج روز پیش در حال عبور از خیابان بود که یه پراید با سپر به پاش میزنه و اورژانس میاد که ببرش بیمارستان شهدای تجریش که مادرم به خاطر مرکز کرونا بودن انجا مخالفت میکنه و با راننده مقصر به بیمارستان معیری میره و متاسفانه به خاطر عجله ای شدن افسر و مامور نیامدن و گزارش و کروکی تهیه نکردن و الان مادرم پاش شکسته و پلاتین شده اون روز تصادف من فقط یه بیمه نامه از اون اقا گرفتم و رفت و فردای اون روز پسرش زنگ زد گفت پدرم سکته کرده و قدرت تکلم نداره و بیمارستانه خلاصه ما گزارش مامور و کروکی افسر را نداریم و دو طرف تصادف یعنی مادر من و راننده در بستر بیماری هستن سوال ما این هست که ما برای دریافت خسارت از بیمه اون اقا الان باید چکار کنیم باتوجه به اینکه مادرم توان جا به جا شدن و به کلانتری رفتن رو نداره اگر چند وقت بگذره و بعد بتونه بره شکایت کنه دیه بهش تعلق میگیره یا خدای نکرده اگر اون اقا که سکته کرده فوت کنه روال شکایت چی خواهد شد؟
خیلی سپاسگزارم اگر جوابم رو بدید
عذرخواهی میکنم به خاطر طولانی شدن.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام در صورت تمایل میتوانید برای ایشان وکیل بگیرید تا سریع تر پرونده ایشان را پیگیری کند