مشاوره حقوقی رایگان - نفقه اولاد دختر

سلام با توجه به متن قانون که نوشته در صورت نبود پدر نفقه بر عهده جد پدری هست میخواستم بدونم بنده که پدر و مادرم فوت کرده حدود 10 سال هست با مادر بزرگم زندگی میکنم و هیچ منبع درامدی ندارم و مادر بزرگمم حقوق پدر بزرگمو که شهید هستن میگیرن همه مخارج زندگی من بر عهده ایشونه و الان رو به موت هستن میخواستم بدونم من بعد مادر بزرگم میتونم از حقوق پدر بزرگم مبلغی به عنوان نفقه دریافت کنم؟ قانون مدنی نوشته شده در صورت (نبود) پدر یا جد پدری یعنی چون فوت کردن من نمیتونم از حقوق ایشون استفاده کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تحت تکفل مادربزرگ قرار بگیرید ظاهرا بتونید درهرحال باید به سازمان مربوطه ( بیمه یا صندوق بازنشستگی ) مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نفرموده اید که اناث هستید یا ذکور و اینکه چند سالتون است ؟؟؟؟؟؟؟