مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر از نوع حشیش

شخصی مباشر حمل حشیش به میزان تقریبی 150 کیلوگرم می باشد.با فرض اینکه مباشر این این برای اولین بار مرتکب این جرم میشود مجازات نامبرده چیست؟و ایا نهاد های تخفیفی قانون شامل حال ان میشود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعدام می شود چون با این مقدار حشیش هزاران خانواده بدبخت می‌شوند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در ماده 4 قانون مواد مخدر چرس (حشیش)ذکر شده است .
ماده 5ـ هر کس تریاک و دیگر مواد مذکور در ماده 4 را خرید، نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به مقدار مواد و تبصره ذیل همین ماده به مجازات‌های زیرمحکوم می شود:

1 ـ تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به پنجاه (50.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

2 ـ بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به سی (30.000.000) تا نود (90.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

3 ـ بیش از پانصد گرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی وچهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به هشتاد (80.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

4 ـ بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی وپنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم ، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به صد (100.000.000) تا سیصد (300.000.000) میلیون ریال تعدیل شد.

5 ـ بیش از بیست کیلوگرم تا یکصد کیلوگرم ، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازا هرکیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می گردد و در صورت تکراراعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ 1399/12/25 هیات وزیران به سی میلیون ریال (30.000.000) تعدیل شد.

6 ـ بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس و جزانقدی و شلاق خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حبس
جزای نقدی و ‌شلاق در انتظار وی است
اری امکان تخفیف نیز متصور است
....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات حبس وجزای نقدی و هم شلاق و باتوجه به میزان بالای آن بستگی به تصمیم دادگاه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات جزای نقدی و حبس محکوم خواهد شد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
مجازات جزای نقدی و شلاق و حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیش از یکصد کیلوگرم، علاوه بر مجازات جریمه نقدی و شلاق مقرر در بندهای 4 و5 حبس ابد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مجازات بسته به نظر قاضی و شرایط پرونده و نحوه ارتکاب جرم است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

وزن مواد بالاست احتمال زیاد حبس میان‌مدت تعلق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد اما مجازات آن میتواند شلاق حبس و یا جزای نقدی باشد اما در صورتی که شخص سابقه نداشته باشد قضات محترم تحقیقات لازم را لحاظ می نمایند