مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام من یکی از دوستام تو یه سایت بت شرکت کرده بود با مبالغ بالا و حساب بانکیش مسدود نشده منم 55هزارتومن به سایت از طریق شماره کارتی که داده بودن ریختم یعنی کارت به کارت کردم بعد موقع برداشت 90هزارتومن از من شماره کارت با شماره حساب خواستن ولی گفتند یک روز طول میکشه الان پلیس فتا کارت به کارت رو هم جرم میگیره؟ و من الان خیلی پشیمونم بعد اینکه برداشت زدم فهمیدم این کار جرم داره گزینه حرف اکانت وجود نداشت و سریع از سایت در اومدم دیگه بازی نکردم فقط یک روز اونم 1ساعت که55زدم و 90دریافت کردم الان بعد اینکه این 90هزار تومن بیاد امکان بسته شدن حسابم هست چون کارت به کارت بوده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه احتمال بروز مشکل محتمل است بهتر است اقدام به اینکار نکنید هر گونه تراکنش در سایت های شرط بندی جرم است اما با توجه به اینکه بار اولتان بوده در صورت عدم تکرر مجازات جزای نقدی و تعهد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جرم است و در صورت تکرار حتما حساب شما مسدود خواهد شد و به دادسرا معرفی خواهید شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شرکت در سایتهای شرط بندی جرم محسوب میشود و در حکم قمار است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول بیاد به حساب شما احتمال توقیف حساب وجود دارد.
بهتر است که برداشت نزنید و به هیچ عنوان وارد سایت نشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابد از طریق دادستانی کل کشور تعهد کتبی دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پول به حساب شما واریز شود احتمال دارد که توقیف حساب صورت پذیرد . بنابراین بهتر است که اقدام به برداشت نکنید و به هیچ عنوان وارد سایت مورد اشاره نشوید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

امکان دارد، مسحضر باشید همکاری با سایت های شرط بندی به هرطریقی جرم است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر گونه تراکنش در سایت های شرط بندی جرم است اما با توجه به اینکه بار اولتان بوده در صورت عدم تکرر مجازات جزای نقدی و تعهد دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
درست است که شرکت در سایت‌های شرط بندی آنلاین غیرقانونی است و با مشکلات قانونی همراه است. در صورتی که شما نیز به صورت آگاهانه در این سایت شرکت کرده اید، بهتر است فوراً با بانک خود تماس بگیرید و پیش از هر چیزی، کارت بانکی خود را مسدود کنید تا بتوانید از سرقت مالی جلوگیری کنید.

یک نکته، در بسیاری از موارد، اطلاعات شما برای سایت‌های شرط بندی آنلاین قابل دسترسی است و ممکن است در آینده برای شما مشکلاتی ایجاد شود. بنابراین، بهتر است از شرکت در این نوع سایت‌ها جدا خودداری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پلیس فتا ضابط است و نمی‌تواند عملی جرم بداند یا خیر و صرفا تحقیقات لازم را انجام و پرونده به دادسرا ارسال می‌کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بازی در سایت‌های شهروندی جرمی باشد و پراکنش از هر حسابی شامل مسعودی را به شما می‌شود و مشکلاتی را در بر خواهد داشت ا