مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من قراره برم دانشکده افسری به عنوان خلبان هوانیروز میخوام با یه دختری ازدواج کنم ک از نظر حجاب کامله و چادر میپوشه فقط یه مشکلی هست اونم درباره باباشه ک باباش قبل از ازدواج سابقه زندان داره توی اعتراضات گرفتنش ولی الان نمایندگی فروشگاه .. داره میخوام بدونم مشکلی پیش میاد برا ازدواج ما؟؟ و اینکه چ تحقیقاتی انجام میگیره ؟ واقعا ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید معرفیش کنی به حاوابه اگر قبول کردند بعد باهاش ازدواج گن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست ازدواج کن
کارتون اون‌قدر حساس نیست که تمام تحقیقات انجام شود
...

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت شما باید تمام جوانب را بررسی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه پیگیری کنید.
به نظر اگر خود دختر ایرادی نداشته باشد به صرف بازداشت در اعتراضات مشکلی پیش نمیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فی نفسه در عقد ازدواج مشکلی پیش نخواهد آمد و ازدواج با دختری که از لحاظ اخلاقی و اجتماعی در شرایط مطلوبی قرار دارد منع قانونی ندارد . صرف این که پدر دختر در اعتراضات دستگیر شده اند منعی برای ازدواج به وجود نخواهد آورد و شما می توانید ازدواج بفرمائید . البته توصیه می شود برای اطمینان بیشتر از ارگان مربوطه نیز پیگیری بفرمائید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوابق کیفری افراد ارتباطی به دیگران ندارد از این جهت مشکلی پیش نخواهد آمد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات و تصمیمات آن نیرو و حفاظت اطلاعات ملاک عمل است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اینکه شما به عنوان خلبان هوانوردی در حال تحصیل هستید، باید بدانید که برای ازدواج نیاز به مجوز از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دارید.

در مورد سوابق قبلی پدر دختری که می‌خواهید با او ازدواج کنید، باید بگویم که ازدواج با دختری که پدرش سابقه زندان دارد، در حدودی ممکن است باعث بروز مشکلاتی شود. اما این مشکلات وابسته به شرایط خاص این موضوع و مراجع قضایی مختلف است و باید بررسی دقیقی در این مورد انجام شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه قبلاً چنین موردی بوده و ایشان حبس بودن بسته به نظر گزینش دارد و کاملا دست گزینش است نوع جرم ایشان خیلی مهم است که چه بوده است