مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام من مدتیه با آقایی اشنا شدم که جز دریابانی انتظامی هستش‌.چند مدت قبل گفت برای ازدواج سازمان تحقیق میکنه راجع به دختر و خانوادش.پدر من چند سال پیش به جرم مواد گرفته بودن.مشکلی پیش میاد برای ازدواج؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ان شاءالله مشکلی ایجاد نخواهد شد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قابل پیش بینی نیست بستگی به ارگان مربوطه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر مشکلی در این مورد تیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این مورد بستگی به سازمان محترم مربوطه دارد

یک وکیل :

سلام اگر سابقه محکومیت داشته باشند و سابقه زندانی داشته باشند در راستای اعتیاد مشکل ایجاد میشه و در غیر این صورت مشکلی ایجاد نخواهد شد نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر چند سال از این مساله گذشته باشد معمولا خیر ولی همه چیز بستگی به نظر و صلاحدید سازمان استخدام کننده دارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

باسلام ، سوالی حقوقی نمی باشد . ان شالله مشکلی ایجاد نخواهد شد . لازم بذکر است تنها محکومیت های موثر در سابقه کیفری افراد ثبت میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

جای نگرانی نیست
ان شاءالله مشکلی پیش نخواهد آمد.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر حکم صادر نشده باشه از موارد سو پیشینه نیست