مشاوره حقوقی رایگان - افسری

سلام وخسته نباشید ببخشید راسته که میگن وقتی وارد افسری میشی 5 سال حق ازدواج نداری واینکه اونا تصمیم میگیرن باکی ازدواج کنی یانکنی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر چنین نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین موردی مخالف اصل آزادی انسانهاست و صحت ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نادرست است ولیکن جهت ازدواج حفاظت مربوطه تحقیقات از همسر اینده شما انجام خواهد داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

5 سال نه ولی تا پایان دوره دانشکده افسری که 4 سال است عملا نمیتونی چون شبانه روزیه ولی مشخصات کسی که قصد ازدواج با او را داری باید ابتدا به حفاظت اطلاعات بدهی اگر قبول کردند میتونی با او ازدواج کنی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
حق ازدواج را همواره دارا مي باشيد و
البته نه به شكل مطرح شده شما
مشاغل حساس سياسي و حياتي و نظامي و امنيتي و قضايي تابع نظم و مقررات بيشتر در تمام جهان بوده و اصول حفاظتي و اطلاعاتي آنها به پايش و مراقبت و رصد پرسنل خود براي صيانت سازماني برابر اهداف تعيين شده مي پردازند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی یا سازمانی نمی‌تواند برای ازدواج شما تعیین تکلیف کند ولی تحقیقاتی صورت می‌گیرد و اگر طرف ازدواج شما مشکلات خاص داشته باشد تصمیم گیری های مربوطه را باید انجام دهید