مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام بنده 16 میلیون بابت طلبم از شخصی سفته داشتم که شکایت کردم بصورت عادی و حکم بر علیه ایشان در شورای حل اختلاف صادر شده و چهل روز حق اعتراض دارد حالا سؤال من اینست اگر اعتراض کند آیا خللی در حکم میتواند ایجاد کند و اگر اعتراض نکند روال روند پرونده چطور میشود با توجه به اینکه مالی از وی سراغ نداریم و تا بحال تقاضای اعسار هم نکرده آیا در انتها میتوان حکم جلبش را گرفت؟ با تشکر

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

درصورت اعتراض اگر مدارکی دال بر پرداخت داشته باشه یا ادعای جعل امضا یا انگشت داشته باشه درصورتی که بتواند اثبات کند دادنامه نقض میگردد در غیر اینصورت دادنامه عینا تایید میشود .شما می تواند تقاضای صدور اجرایی نمایید و در صورت عدم پرداخت یا عدم معرفی مال تفاضای نمایید تا بازداشت و جبس وی تا پرداخت طلب نمایید

پرسشگر :

ممنون و متشکر از راهنمایی شما

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،موعداعتراض20روزپس ازابلاغ است،اگراعتراض نکندیعنی قطعی شود تا30روزفرصت تقدیم اعساردارد،اگراعسارپذیرفته شود حکم معسرراداردواگراعسارپذیرفته نشودصدوراجراییه وبقیه ماجرا..‌.موفق باشید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
بله در صورت اعتراض واخواهی و تجدید نظر خواهی
ووتعیین تکلیف و صدور حکم اجرای حکم متوقف میشود و در صورت قطعیت شگا اجرا را ادامه میدهید البته اگر ظرف یکماه از تاریخ اجراییه دادخوایت اعسار بدهد تا بعد آن ضامن معرفز کند تا صدور حکم اعسار جلب سما منتفی است در غیر اینصورت شما نامبرده را میتوانید جلب کنید