مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کرایه و واگذاری بدون اذن مالک

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان دادم به شخصی اجاره که اون شخص الان در زندان هست و کرایه ها پرداخت نمی شود.
به علت عدم پرداخت کرایه بیشتر از یکماه تقاضای فسخ قرارداد را دادم چون در قولنامه این موضوع را قید کرده بودیم.
ضمنا این شخص آپارتمان مذکور را بدون اجازه بنده به شخص سومی به رهن کامل واگذار کرده است. حالا خانواده شخص خلافکار برای گرفتن رضایت اقدام کردن و میگویند مبلغ رهن کامل را به شخص سوم میدهند تا آپارتمان را تخلیه کند و به بنده تحویل نماید تا من از شکایت خود صرف نظر و اعلام رضایت کنم.
سوال اینکه این کار از نظر قانونی برای بنده به عنوان صاحب ملک مشکلی ایجاد نمیکند؟
اگر آپارتمان را تخلیه کردند و به بنده تحویل دادند پول پیش که نزد من است را باید به چه کسی تحویل بدهم؟ چون طرف قرارداد من الان در زندان هستند و بنده دسترسی به ایشان ندارم.
اگر بخواهم پول پیش آپارتمان را به خانواده ایشان بدهم با چه شرایطی میتوانم اینکار را بکنم که بعدا ادعایی از من نداشته باشند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید از طریق شورای حل اختلاف بدلیل ندادن اجاره و یا اجاره دادن به غیر بدون اجازه موجر تقاضای دستور تخلیه نمایید و وقتی حکم تخلیه صادر شد پول را به حساب صندوق دادگستری بریزید و منزل را تحویل بگیرید و همچنین مطالبه اجور معوقه را هم میتوانید تقاضا نمایید

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بهتر از طریق مراجع قانونی اقدام کنید و اگر حواستید پول را به انواده یا کس دیگری بدهید حتما باید وکالتنامه رسمی از زندانی داشته باشند و در ان گرفتن پول تصریح شده باشد