مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملک پدری که در حیات به گفته و زبان واگذار کرده است

باسلام پدرم 4سال است که فوت کرده است یک ملک دارد که نصف ان در زمان ازدواج به پشت قباله مادرم دراورده است و در زمان حیاتش به همه فرزندان دختر و پسر خودش اعلام کرده که نصف ملک دیگر به من داده است ولی نامه یا دست خطی از پدر ندارم در حال حاضر همه همسایه ها و عمو و برادران و تعدادی از خواهران هم با این گفته موافق هستند ایا میتوانم درخواست سند یا نامه از شورای یا استشهاد از محل بکنم ایا دستم را چیزی میگیرد. دوم اینکه ایا میشود اون نصف منزل یا زمین که به پشت قباله ازدواج مادرم هست به نام من انتقال دهد لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر