مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

سلام 7 ماهه پیش یه ملک قولنامه ای خریدم الان خریدار قبلی کسی که ملک و به ما فروخته مدعی شده ملک و نفروخته الان تکلیف ما چی میشه درضمن رفته از کسی که ملک و به ما فروخته شکایت کرده ومیگه
قولنامه ای که از فروشنده وخودش هست جعلی ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه مورد اشاره دارای امضاء و اثرانگشت فروشنده و خریدار می باشد . مضافا بر این قولنامه مورد اشاره دارای امضاء و اثرانگشت شاهد است . علاوه بر این ، برای بیع ملک مورد اشاره ، مبالغی به عنوان ثمن معامله جا به جا شده است . بنابراین بر اساس اصل لزوم قراردادها ، فروشنده نمی تواند معامله ای که انحام داده است نادیده بگیرید و با این تفاسیر ، شکایت فروشنده بی نتیجه خواهد ماند .