مشاوره حقوقی رایگان - ملک سند داری که خریداری کردم

با سلام دو سال پیش ملکی و خریداری کردم که از لحاظ سند و مدارک کامل و قانونی بود که به نامم زده شد صاحب ملک در خارج از ایران هست و دچار مریضی شده برادر ایشان که در ایران هست ادعای مالکیت ملک و داره و یه نامه از شورا اورده میگه این مدرک منه که تو این نامه اقای فروشنده امضا کرده که ایشون و بقیه وراث که شامل زمینها و خونه میشه بهش تعلق میگیره، این اقا اومده شکایت کرده از ما که تصرف عدوانی کرده تمام وراث خارج از کشورن این ملک جزیی از ارثها بوده ظاهرا البته نصف ملک ما بقیش از کس دیگه ای خریداری شده سند منگوله دار واسه سی سال پیشه این اقا تا الان اقدام نکرده حال که برادر مریضه و ما خریدیم یادش افتاده، چه باید کرد؟ لطفا کمکم کنید کلی خرج اون خونه کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند و مدارک داشته باشید و قانونی باشه جای نگرانی نیست
اگر کسی مدعی باشه موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جای نگرانی نیست از خدمات مشاوره ی سایت استفاده کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جای نگرانی نیست پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصرف عدوانی نتیجه ایی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید