مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متراژ زمین در معامله

زمینی به مساحت ٧٠٠ با ابعاد مشخص ذکر شده در مبایعه نامه ٤٠ سال قبل خریدم , همان زمین را با ذکر ٧٠٠ متر مساحت و ذکر ابعاد به نفر سوم فروختم حدود سی سال قبل . نفر سوم سند رسمی منگوله دار گرفت و مشخص شد زمین ٦٥٠ متر است . شکایتی هم ندارد. ایا من میتوانم به علت کم بودن مساحت معامله اولم را فسخ کنم و زمین را از نفرسوم پس بگیرم ?

پاسخ ها :

فسخ معامله ملک به علت کسری متراژ تفاوت متراژ ملک در معامله کسری متراژ ملک فسخ معامله کسری متراژ ملک متراژ ملک