مشاوره حقوقی رایگان - درباره اثبات نسب

باعرض سلام و خسته نباشید من تبعه ایرانی اصل که در کشور عراق زندگی میکردم و در سال 1359 به علت ایرانی بودن رژیم بعث کافرما را از عراق بیرون و به ایران فرستاد پدر من که در ایران متولد شده و در سال 1302 به عراق رفته و در آنجا خود را به کنسولگری ایران معرفی نکرده و در همان عراق به رحمت خدا منتقل شد و من بعد از آمدن به ایران از روی عموزاده های که ایرانی اصل هستن اثبات نسب انجام دادم و مورد تایید دادگاه قرار گرفت اما وقتی به ثبت احوال آن را میبرم میگویند این ماده متوقف شده لطفا من را راهنمایی کنید باید چکار کنم. با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود