مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با سپاهی

با سلام
یه خواستگار سپاهی داشتم خیلی مشتاق بودن به ظاهر و علی رغم مانتویی بودنم پیگیر بودن و گفتن بعد ازدواج چادر بپوش دیگه، ولی دقیقا فردای روزی که گل و شیرینی اوردن پا پس کشیدن و اصلا هم توضیحی ندادن، مربوط به استعلام حفاظتی هست؟
اینو بگم که همون شب به دلیل نیاز جنسی فیلم پورن دیدم و تاریخچه رو پاک کردم، ممکنه واسه این پشیمون شدن که دختر خوبی نیستم
تا چه حد به خاطر شماره تلفنی دادم ممکنه زیر نظر بوده باشم و یا هستم
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست متاسفانه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید که ازدواج جدای از هر مساله دیگری از جمله مسائل مربوط به سیاست و امنیت است. اگر فرد مقابل شما از ویژگی های روحی و جسمی شما در اصطلاح خوشش آمده باشد سوای هر مساله دیگری می تواند با شما وصلت کند و دیدن یا ندیدن فیلم پورن تاثیری در امر ازدواج نخواهد داشت.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر هیچ ارتباطی به موضوعاتی که گفتید ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر اتفاقی ممکن است.
و موضوع قابل پیش‌بینی نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیلی زیاد
تا حالا نشنیده بودم دختر ها هم فیلم پورن می بیند،!!!!

محمد داودی

جناب آقای محمد داودی :

سلام واحترام
حتما درصحبت خصوصی شماباایشان مواردی بوده که باب میل ایشان نبوده است.

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. سوال حقوقی نمیباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال شما حقوقی نیست
ولی اطلاعاتی که من دارم
ممکنه برای حجاب شما گزینش ایراد گرفته باشد ولی دیدن فیلم قابل رصد نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

احتمالا دلایلی دیگری بوده است.
سپاه هم این قدر بی کار نیست هنوز نه به دار و نه به بار جلسه اول خواستگاری تلفن شما را ردیابی نماید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد که دلیلش این موضوع باشد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود شماره تلفن شما اصلا زیر نظر نبوده چرا که باید دستور قضایی باشد بعدم فرمودید فردای همانروز پا پس کشیدن این مواردی که میفرمایید نیست دلایل شخصی بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حفاظت اطلاعات محل کار شخص وضعیت اجتماعی واخلاقی شما را بررسی نموده و بعلت ان فرد منصرف شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است تحلیل های زیادی انجام ندهید چرا که شما را به جایی نمی‌رساند فردی بوده خواستگار که بعد پشیمان شده است به همین سادگی . موردی که فرمودید دیدن فیلم پورن جرم نیست هرچند عمل نکوهیده ای است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، انصراف ایشان هیچ ارتباطی به احتمالات مزبور ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
هيچ ارتباطي به سازمان يا نيروهاي مسلح ندارد و تحت نظر نيستيد به صرف خواستگاري!

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در خصوص سپاه مواردی که فرمودید نمی تواند دلیل بر این موضوع باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارتباطی به حفاظت ندارد احتمالا پشیمان شده