مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه رسیدگی به شکایت

سلام من ساکن شهر یاسوجم در سامانه ثنا هم آدرسم یاسوج ثبت شده ولی دیروز ابلاغیه از سامانه برام اومد مبنی بر شرکت در جلسه شورای حل اختلاف شهر دهدشت به عنوان خوانده آیا چون محل سکونت من شهر دیگری است من میتونم در جلسه شرکت نکنم ؟ و چرا با وجودی که در سامانه آدرس من مشخص بود دادگاه رسیدگی را در شهر دیگری قرار دادن ؟ ضمنا دادخواست خواهان الزام به انتقال سند خودرو بود. و قرارداد هم در شهر خودم تنظیم شد.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید با ارسال لایحه به دادگاه،اقامتگاه خودتونو اعلام کنید.و حتما قید بفرمایید که قرارداد در شهر شما تنظیم شده.