مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقتتون بخیر، خسته نباشید.
اگه زن تقاضای طلاق بده و در رای نهایی دادگاه رای منفی بده. زن میتونه برنگرده؟ و اگر برنگشت و شوهر هم نخواست طلاق بده تا چه موقع مرد میتونه در عقد خودش نگهداره؟ ضمنا در صورت رای منفی زن از چه چیزهایی محروم میشه؟ و در اینصورت مرد چه اقدامی میتونه بکنه که همچنان زنو در عقد خودش داشته باشه؟ ممنون از اینکه وقت میگذارید.

پاسخ ها :

یک وکیل

زندگی اجباری نیست و زن حق دارد که تمکین نکند و برنگردددددد. مدت آن بستگی به خواست و اراده زوجه دارد. زوجه درصورت محکومیت قطعی به تمکین فقط از نفقه محروم میشه و به زوج هم حق ازدواج مجدد داده میشه . دیگر اتفاق خاصی نمی افتد. اگر این وضعیت چند سال ادامه پیدا کرد زن به لحاظ نفرت حاصله که نشانه عسروحرج هست میتواند دوباره درخواست طلاق کند