مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت عدم تخلیه خانه

سلام من یک خونه رو به رهن کامل دادم
و دو ماه دیگه به پایان قرارداد مونده و مستاجر میگه زمان که گفتم که دو ماه دیگه است خونه رو تخلیه نمیکنم
حالا از الان میشه کاری یا نه
حالا اون زمان پایان قرارداد باید چکار کنیم که خونه رو تخلیه کنه لطفاً راهنمایی کنید.
آیا زود تر میشه اقدام کرد یا همون موقع پایان قرارداد اگه همون موقع است چه کار باید کنیم که تخلیه کنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قبل از اتمام موعد کاری نمی‌توان کرد
البته مفاد قرارداد حائز اهمیت است....

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

زودتر از موعد نمیشه بعد از نوعد درخواست تخلیه به شورا بدید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الان اظهار نامه بدید که زمان اتمام قرارداد ملک را تخلیه کنید و حتما در روز اتمام ودیعه را در صندوق دادگستری بریزید تا بتوانید در صورت نیاز دستور تخلیه یگیربد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بعد از اتمام مهلت قرارداد ، دادخواست دستور تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک روز بعد از انقضای قرارداد با دادخوست دستور تخلیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما دو هفته مانده به اتمام قرارداد اظهارنامه ارسال کنید و اگر تخلیه نکرد می توانید دادخواست تخلیه بدهید.

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بعد از اتمام زمان قرارداد اگه قرارداد اجاره شما عادی هستش شما دعوای تخلیه مطرح می کنید ولی اگه قرداد شما رسمی باشه با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی می تونید دستور تخلیه رو دریافت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از اتمام شده مهلت درخواست تخلیه فوری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پس از پایان قرارداد باید درخواست تخلیه از شورای حل اختلاف شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که معده سررسید اجاره نرسیده مستاجر مکلف به تخلیه نیست مگر آن که دلیل منطقی وجود داشته باشد و یا اجور معوقه را پرداخت نکرده باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پس از انقضای عقددادخواست دستور تخلیه مطرح کنید البته باید دلیلی ارایه کنیدنیازشخصی نیاز به تعمیرملک و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که قرارداد باقیست نمی‌توان اقدامی نمود اما شما می‌توانید قبل از اتمام قرارداد 1 اظهارنامه ارسال نمایید که قصد تمدید آن را ندارید و مبلغ قرض الحسنه‌ی شما آماده می‌باشد و سایر موارد