مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه چاپی دفترچه‌ ترانزیت

سلام خسته نباشید داخل دفترچه ترانزیت من به جای اسم فامیل خودم که آزاد هست اسم پدرم رو چاپ کردن و ویزا برام صادر نشد میخواستم بدونم چقدر زمان میبره اداره گذرنامه اون اشتباه چاپی رو درست کنه چون نوبت دارم میسوزه ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخصی را نمی توان در این ارتباط ، بیان داشت . و بستگی به تراکم و شلوغی اداره گذرنامه دارد ولی معمولا زیر 6 ماه و شاید هم کمتر ، اقدام صورت خواهد پذیرفت .