مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه چاپی در دفترچه ترانزیت

سلام خسته نباشید داخل دفترچه ترانزیت من به جای اسم فامیل خودم که آزاد هست اسم پدرم رو چاپ کردن و ویزا برام صادر نشد میخواستم بدونم چقدر زمان میبره اداره گذرنامه اون اشتباه چاپی رو درست کنه چون نوبت دارم میسوزه ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما حقوقی نیست،به اداره مذکور مراجعه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از مرجع مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان مشخص قابل پیش بینی نیست از اداره گذرنامه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست از اداره گذرنامه بپرسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید کوتاه یا بلند بودن زمان آن بستگی به آن اداره و شلوغی و خلوتی آن دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان دقیقی را نمی توان عنوان کرد . شاید در مهلت 1 ماهه به انجام برسد . ولی توجه داشته باشید اگر از این امر متضرر شدید می توانید از متولی این امر که به اشتباه اقدام کرده است مطالبه خسارت کنید ‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
زمان لازم برای اصلاح اشتباه چاپی در دفترچه ترانزیت، به عوامل مختلفی مانند نوع خطا، تعداد درخواست‌های قبلی، پرداخت هزینه اضافی و ... بستگی دارد و به طور کلی نمی‌توان به صورت قطعی زمان آن را تخمین زد. با این حال، برای تسریع در روند اصلاح اشتباه چاپی، بهتر است به صورت حضوری به دفتر امور پاسپورت و ترازنامه مراجعه کنید و با مسئولین ارتباط برقرار کنید. همچنین،