مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

باسلام
بنده از یک فروشگاه اینترنتی 2 ماه پیش یک کامپیوتر به قیمت روز 13 میلیون تومان خریداری نمودم تا اینکه هر روز امروز و فردا می کرد تا حالا رفته خریداری کنه برام از دبی میگه که باید دوباره هزینه اضافه پرداخت کنید باید 6 ملیون دیگه پرداخت کنی و منم چونکه پول اون روز به قیمت روز داده بودم قبول نکردم حال می‌گوید که پس شماره حسابت بفرست تا وجه رو برگردونم
اگر بخوام پول کامپیوتر رو به قیمت روز یا همون دستگاه کامپیوتر رو ازشون بگیرم باید برم دادسرا یا دادگاه حقوقی و متن شکایت رو چی عنوان کنم
متشکرم ?

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

دادخواست الزام به انجام تعهدات رو در شورای حل اختلاف مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول 13 م پول خود را پس بگیر بعد با مدارک لازم دادخواست مابه التفاوت قیمت کامپیوتر به نرخ روز با ارجاع به کارشناس بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تحویل بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند متنی تخصصی تنظیم گردد….

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه حقوقی دادخواست الزام به تحویل مبیع بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید و از کنک وکیل بهرمند شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تعهد را در دفاتر قضایی مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما جواب تک کلمه ای ندارد و باید بررسی کنیم که چه بین شما گذشته است و اینکه چه دعوی مطرح شود تخصص ما وکلاست نه شما

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به توافقات طرفین دارد میتوانید دادخواست تحویل مبیع بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا به اتحادیه مراجعه کنید

و یا از طریق مراجع محترم قضایی دادخواست الزام به انجام تعهد بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه شما تحت عنوان دعاوی حقوقی قرار می گیرد و بایستی از طریق دادگاه های حقوقی موضوع را پیگیری بفرمائید . اما توصیه می شود در ابتدا از طریق اظهارنامه ، تعهد طرف مقابل را به او متذکر شوید و یادآور شوید که در صورت عدم ایفای تعهد ، از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهید کرد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در ابتدا، بهتر است با فروشنده تماس بگیرید و با او در مورد مشکل خود صحبت کنید. سعی کنید به صورت دوستانه با او مذاکره کنید و به صورت کتبی یا صوتی تمام مکالمات را ضبط کنید. در صورتی که به توافقی نرسیدید و فروشنده ادعایی دارد که ناشی از تخلف اوست، می‌توانید به دادگاه مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت شکایت از فروشنده برای استرداد وجه یا تحویل دستگاه کامپیوتر بر اساس قانون ارائه دهید. در عنوان شکایت، می‌توانید بیان کنید که به چه دلیلی از فروشنده شکایت می‌کنید و درخواست خود را بیان کنید.