مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید خاستم قیمت برای طلاق توافقی را بدونم برای دو طرف؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل توافقی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق سامانه درخواست خود را ثبت نمایید و بصورت حداقل و با پشتیبانی سامانه برای خواسته شما بنحو احسن انجام خواهد شد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافقی است.
از طریق سایت درخواست بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

من از یک طرف 5 میلیون تومان می گیرم و وکیل برای طرف دیگر هم میگیرم همان 5 م تومان

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

براساس توافق طرفین تعیین میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عنایت داشته باشید که حق الوکاله توافقی است. قطع نظر از این موضوع ، عرف در جامعه وکالت در سال 1400 ، 10 میلیون تومان بود . حالیه با شرایط کنونی و افزایش قیمت روز افزون دلار و سایر اجناس و افزایش تعرفه خدمات قضایی و همچنین افزایش مالیات ، در سال 1402 ، حداقل قیمت از 20 میلیون تومان به بالا شروع می شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به توافق شما و وکیل دارد معمولا بین 8 تا 20 تومن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باشید که هزینه حق الوکاله در ابتدا توافقی می باشد

اما با توجه به شرایط طرفین محل سکونت ت و سایر موارد نیز قابل رایزنی می باشد میتوانید تماس بگیرید تا به صورت کلی در جریان قرار بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام، به طور کلی هزینه‌های طلاق توافقی به موارد مختلفی بستگی دارد، از جمله موضوعاتی مانند:

- هزینه وکیل: بسته به وکیلی که انتخاب می‌کنید و هزینه‌های قابل قبولی که با او مذاکره می‌کنید، هزینه‌های وکیل ممکن است متفاوت باشد.
- هزینه‌های دادگاه: اگر طرفین برای رسیدگی به پرونده خود به دادگاه مراجعه کردند، باید هزینه‌های دادگاه را پرداخت کنند.

بنابراین، به دلیل وجود عوامل مختلفی که هزینه‌های طلاق توافقی را تحت تاثیر قرار می‌دهند، قیمت دقیقی به شما اعلام نمی‌شود. اما به طور کلی، هزینه‌های طلاق توافقی ممکن است در حدود چند میلیون تومان باشد.