مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

سلام عرض شد من زمینی از برادرم خریداری کردم کد رهگیری هم گرفتم با امضا و اثر انگشت هر دو طرف و ثمن معامله 500 میلیون هستش که دلار و سکه دادم و کسی هم شاهد نبوده و به هم اطمینان داشتیم حالا ایشون بعد 6 ماه میخواد شکایت کنه که ثمن دریافت نکردم آیا همچین شکایتی میتونه بکنه؟با اینکه همه صفحات کد رهگیری رو هم امضا زده هم اثر انگشت هولوگرام هم داره تمام مدارک و سند مادر و... هم دستمه .
جواب دقیق بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

می‌تونه و شما باید ثابت کنی که طلا و دلار دادی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت شکایت باید شما باید اثبات کنید ثمن معامله را بدین طریق به ایشان پرداخت کرده اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت هست و شما باید ثابت کنید که پرداخت کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله فروشنده میتواند شکایت نماید ولی شما هم با ‌توجه به مفاد و شروط قرارداد میتوانید دفاع نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد که ثمن معامله نقدا دریافت شده در این صورت دادگاه ادعای مطالبه ثمن را رد خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما می بایست به صورت کلی مورد بررسی قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید براساس شواهد و قرائن موجود در پرونده اظهار نظر نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست اینچنینی مطرح کند باید خودشان ادعا را ثابت کند و شما برای پرداخت تان می توانید شاهد و یا دست نوشته ای که بین تا نبوده استفاده کنید و در دادگاه دفاع نماید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

بله می‌تواند، دادخواست ابطال معامله صوری مطرح می‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بستگی به مفاد قرارداد دارد . اگر در قرارداد ذکر شده باشد که ثمن معامله نقدا پرداخت شده است و فروشنده ذیل آن را امضاء و اثر انگشت زده باشد به نوعی اقرار کرده است که ثمن معامله را دریافت کرده است . بنابراین انکار بعد از اقرار مسموع نیست و شما نیازی ندارید مدارکی از قبیل رسید یا هر نوع مدرک دیگری را ارائه دهید . مدرک شما قرارداد منعقد شده و امضاء و اثر انگشت فروشنده است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یا دفاعیات به ضرر افراد داخل در پرونده شاکی یا مشتکی عنه خواهان یا خوانده تمام شود. باید بررسی دقیق و کاملی از اوضاع و احوال پرونده ملکی شود اینکهدچگونه طرح دعوی شود و ادلهرآن چه باشد و بر چه مواد قانونی استناد شود از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست طرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نان دادخواست را بتوان روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. کد رهگیری دلیلی بر پرداخت ثمن معامله نیست. از اینکه مبایعه تنظیم شده یا نه صحبت نکردید. در هرصورت بدلیل نداشتن رسید پرداخت ثمن معامله وشاهد نیاز به بررسی جامع پرونده است. درصورت نیاز تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است خلافش را ایشان باید ثابت کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می‌تونه ادعای عدم دریافت ثمن کند.اگردلاروطلادادی حتمارسیدرفتی ازش

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به متن قرارداد دارد اگر در قرار داد نوشته شده باشد که مبلغ را نقدا دریافت کردم نمی‌تواند کاری انجام دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

در مورد شرایط خرید و فروش زمین بین شما و برادرتان، اگر شما با امضا و اثر انگشت هر دو طرف و ثبت کد رهگیری، به توافق رسیده‌اید و ثمن معامله را پرداخت کرده‌اید، احتمالاً برادرتان نمی‌تواند بعد از گذشت 6 ماه شکایت کند.

به عبارت دیگر، شما با تکمیل تمامی مراحل قانونی و ثبت داده‌ها و مدارک مربوط به معامله، دارای اثبات قانونی و قابل اعتماد هستید. با توجه به مدارکی که در اختیار دارید از جمله کد رهگیری، می‌توانید به راحتی اثبات کنید که پرداخت ثمن معامله صورت گرفته است و بنابراین احتمالاً برادرتان نمی‌تواند درخواست بازگشت ثمن را به دلیل عدم دریافت آن به دادگاه برساند.

با این حال، در صورتی که برادرتان شکایت کند و به دادگاه برود، شما باید تمامی مدارک و مستندات مربوط به معامله را به دادگاه ارائه دهید. در این صورت دادگاه با بررسی مدارک و شواهد مربوطه تصمیم خود را می‌گیرد.

بنابراین، بهترین راه حل برای پیشگیری از اینگونه موارد، توافق کتبی و دقیق در مورد شرایط خرید و فروش و صدور تمامی مدارک مربوطه است.