مشاوره حقوقی رایگان - احضار شدن به عنوان مطلع در دادگاه

یک قطعه زمینی را از شخصی خریداری نمودم ولی پس از گذشت 10 سال با توجه به افزایش قیمت زمین ها فروشنده از بنده شکایت نمودندکه بنده با وجود این که قولنامه رسمی با کد رهگیری تنظیم نمودیم و ایشان و مشاور املاک تائید و امضاء نمودند ولی ادعای کذب نمودند که بنده به ایشان پولی ندادم در حالی که ایشان در شکایت خود هیچ مدرک و حتی قولنامه مدنظر را هم نداشته که ارائه نماید و دادگاه بنده را به عنوان مطلع احضار نمودند حال پرسشم این است که آیا بنده باید در این جلسه حاضر شوم و واقعا فروشنده صرفا به خاطر گران شدن بهای زمین بدون اینکه توی این 10 سال مراجعه ای داشته باشد بر علیه بنده کاری بکند؟

پاسخ ها :

فائزه قاسملو

سرکار خانم فائزه قاسملو :

باسلام.اگر از سمت ایشان دلایل و مدارک قابل توجهی ارائه نشود، صرفا گران شدن بهای زمین تاثیری در صحت معامله ی شما ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به عنوان مطلع میتوانید اظهار بی اطلاعی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست مطابق قرارداد عمل شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ثمن معامله را پرداخت نموده باشید و شرطی خلاف قطعیت قرارداد ننموده باشید فروشنده حقی ندارد و دعوای ایشان واهی است در جلسه اول از قاضی درخواست تامین خسارت دعوای واهی نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله حضور پیداکنید ممکن است دچار مشکل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال بروز مشکل وجود دارد ، درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما در مهلت مقرر در جلسه دادرسی حاضر شوید
و اعلام نمایید که ثمن معامله را پرداخت کرده اید
و ..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ایشان کاری از پیش نخواهند برد ولی برای اطمینان بیشتر حتما در دادگاه حاضر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما حاضر شوید اگر فروشنده دلیل و مدرکی نداشته باشد صرف گرام شدن دلیلی قابل قبول نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً در مرجع قضایی حضور بهم رسانید و از خود به دفاع بپردازید.
در نظر داشته باشید که نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.