مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور بدون مدارک

سلام
آقا من یه آگهی دیدم موتور ان اس مدل بالا ترتمیز قیمتشم 60 گذاشته بودبعد که پرسیدم ازش گفت از پارکینگ گرفتم و هیچ برگه ای و هیچ مدارکی ام ندارم گفت که سوییچ میدم با پلاک روشوگفت که پلاکشم روشه پرسیدم الان این موتور چی حساب میشه؟گفت پارکینگی الان به نظرتون بگیرمش هیچ مشکلی پیش نمیاد؟میتونم بعدا اقدام کنم برای مدارکش؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موتور مذکور می بایست سند رسمی مالکییت و برگ کمپانی و کارت و.. داشته باشد . پیشنهاد نمی شود .