مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادرم به جرم کلاهبرداری

سلام خسته نباشیداینجانب ج.ط 40ساله تقریبا 11سال پیش مادرم زمین خالی پشت خانه اش رو بنام من قولنامه بنگاهی کرد که برای خودم بسازم من خودم بنا هستم و با تمام مخارج خودم اون زمین خالی رو ساختم وقتی که اون خانه تکمیل شد مادرم با گریه زاری از من خواست که خانه رو بنام اون بزنم و پول خانه رو به من بدهند و بالای همون خانه رو برای خودم بسازم من هم رو حساب سادگی خودم و اعتمادی که به مادرم داشتم هیچ مدرکی که هنوز پولی به من نداده اند پشت همون قولنامه نوشتم خانه رو واگذار کردم و هیچ ادعایی نسبت به خانه ندارم طبقه بالارو هم با هزینه خودم ساختم حالا اونا اومدن خانه رو فروختن به برادرم میخوام بدونم اگه برم شکایت بکنم بخاطر ندادن پول اون خانه میتونم امیدوار به گرفتن پول باشم اصلا شکایتم فایده ای دارد ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت داشتن شاهد یا مدرک میتوانید طرح دعوی کنید درهرحال باید وکیل بگیرید