مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف

سلام. خواهشمندم برای رضای خدا منو راهنمایی کنین. پسرم پرونده ای دارد که مربوط به مواد است. مواد در دست شخص دیگری بوده و بعد از دستگیری متهم وی بنا به دشمنی پسر بنده را اعتراف کرده و حال متهم درخواست 10میلیون از ما کرده تا اعتراف خود را پس بگیرد. آیا دادگاه میتواند با اعتراف متهم به پسر بنده حکم بدهد. و اگر خدای نکرده حکمی صادر شود مدت حبس چند سال است. مواد از نوع هرویین بوده و مقدار آن1کیلو 450گرم میباشد. با تشکر از همکاری شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما این مقدار مواد با اقدامات پلیسی کشف شده و صرف اعتراف نبوده درهرحال اگر قاضی تشخیص بدهد و دلایل علمی وجود داشته باشد حبس آن حدود 30 سال است لازم است وکیل بگیرید