مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع توسط همسایه

سلام ببخشید من و یه خانوم با توافق هم صیغه خوندیم خانوم سن شون بالای 35 ساله ولی باکره هستن آیا اجازه کسی لازمه؟و اینکه ما فقط شفاهی صیغه خوندیم و کسی خبر نداره آیا همسایه های اطراف خونه ام حق اینو دارن که شکایت کنن و تهمت بزنن که ما رابطه ی نامشروع داریم و من برای مدرک که به اونا بگم ما رابطه مون حلاله چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- ازداج دختره باکره می بایست باید با اجازه پدر باشد .
2- شما مکلف به پاسخگویی به افراد نمی باشید . شکایت کننده می بایست اثبات ادعا نماید در غیر این صورت با شکایت شاکی به اتهام تهمت وافترا تحت تعقیب قرار می گیرد .