مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رابطه نامشروع توسط مامور آگاهی

با سلام و خسته نباشید
به دلیل شکایت قضایی از همسر بنده(زوجه)جهت ارائه توضیحات به اداره آگاهی مراجعه که متوجه شدم مامور آگاهی مسئول پرونده درخواست ارتباط با همسرم داشته و به راحتی بیان کرده که اگر با من ارتباط داشته باشی روال پرونده رو جوری مطرح می کنم که قاضی رای بر برائت بده ولی اگر ارتباط نداشته باشی گزارش رو جوری می نویسم که....متاسفانه به دلیل خلاء قانون و وجود ترس از اعمال مجازات جرم و احتمال تغییر در روند پرونده توسط مامورین آگاهی که بسیار هم حمایت قانونی می شوند،زندگی ما جهنم شده.لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار کنیم که اول مشکلی برامون پیش نیاد از طرف ایشون و ثانیا چه مدارک و مستنداتی لازم هست تا بتونم از ایشون شکایت کنم.؟و ثالثا اصلا به اینگونه شکایات ترتیب اثری داده میشه یا خیر؟چون متاسفانه تعاریفی که ادم میشنوه میبینه وضعیت افراد بدتر هم میشه.امیدوارم که پاداش این لطفتون رو روزگار بهتون برگردونه و از شما واقعا ممنون میشم که منو راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به حفاظت و اطلاعات یا بازرسی نیروی انتظامی اطلاع دهید .