مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

باسلام
برادرم در زمان حیات پدرم ملکی را با مبایعه نامه از ایشان گرفتند.بعد از چند سال پدرم پشیمان شدند و در وصیت نامه که به خط خود برادرم است خانه را جزو ارثیه نوشتند
وبرادرم و چند وارث دیگر امضا زدند
حالا بعد فوت پدرم برادرم درخواست ملک را دارد و آن را جزو ارث نمی داند ومیگوید طی مبایعه نامه و ثمن خانه ازآن من است
این جمله اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن هر چند فاحش از طرفین شد
در مبایعه نامه هست و می گوید یعنی قابل ابطال نیست
خانه را به نام زنش زده
می توان از انها برای فروش مال غیر شکایت کرد
مبایعه نامه را من خودم نوشتم اثر انگشت پدرم و خواهرم و من هست
ولی بازم پدرم موقع وصیت پشیمان شدن و خانه را در وصیت به مادرم دادن