مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری حساب اجاره ای ارز دیجیتال

سلام یکی از دوستان یک اگهی استخدام در تلگرام دید و رفت دنبالش. بهش گفتن حساب ارز دیجیتال در صرافی ایرانی بساز رمزشو بده ما اون هم داد. 14 میلیون به حساب ریختن اونم براشون ارز دیجیتال خرید و ریخت تو کیف پول طرف. ولی بعدش فهمید کلاهبرداریه. مجازات اینکار چیه اگه به دادگاه کشیده شه. 10 میلیون از این پول متعلق به یک نفره که باهاش تماس گرفته که پول رو پس بده.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص قاضی رسیدگی کننده باتوجه به اوضاع واحوال و محتویات پرونده ملاک عمل است .