مشاوره حقوقی رایگان - مصادره کامیون حمل مواد مخدر

چندروز پیش با کامیون بارخرما مضافتی از سردخانه بم به مقصد تهران بارگیری میشه.خوشبختانه صاحب بار با بارنامه هم همراه کامیون بوده 50کیلومتری تهران مامورا جلو کامیون می گیرن.از داخل بارخرما 120کیلو تریاک درمیارن.درضمن صاحب بار از تهران دنبالش بودن.با عدم اطلاع راننده وشاگرد(پسرصاحب کامیون) بچه محصله و اقرار صاحب بار مبنی بر بی اطلاعی راننده و همراه.بازپرس 2ماه بازداشت راننده بچه رو فرستاده کانون باقرار وثیقه1میلیاردی که صادرکرده ولی قبولش نمی کنه.تا اینجا.جالب تر صاحب کامیون مراجعه می کنه به دادسرا برا تعیین تکلیف پسرش توقیف کامیون بازپرس اونم بازداشت می کنه قراروثیقه3میلیاردی که اونم قبول نمی کنه.ازآنجایی که راننده وپسر و صاحب کامیون حتی سابقه جریمه رانندگی ندارن چه برسه به سابقه مواد وزندان.چرا بازپرس با آبرو مال و جان مردم بیگناه بازی می کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به محتویات پرونده و گزارش ضابطین تشخیص قاضی ملاک عمل است .