مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر دارای مشکل اعصاب و روان

سلام بنده خانم 24 ساله هستم
4 سال با همسرم ازدواج کردم و از ابتدا همسرم به مشکلات روانی من آگاه بودند
2 سال هست به افسردگی‌ بسیار شدید مبتلا هستم و بارها اقدام به از بین بردن خودم کردم میل جنسی کاملا از دست دادم و رابطه جنسی نداریم و زندگی همسرم با توجه به شرایط من سخت و دشوار شده‌.
اگر من اقدام به طلاق کنم با توجه به عدم رضایت همسرم میتونم به این دلایل جدا شم؟ همسرم بسیار من را دوست داره و من قصدم راحت شدن اوست ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص دادگاه ملاک عمل است . طلاق از سوی زوجه ، زوجه می بایست عسر وحرج خود را اثبات نماید .