مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز پیش خرید آپارتمان

سلام یه سوال دارم من یه واحد آپارتمان خریدم با وکالت نامه و مبایعه نامه 7 دست چرخیده با وکالت و مبایعه نامه. الان تعاونی میخواد سند صادر کنه به من میگه باید فرم جیم بیاری حالا میخوای مال خودت باشه یا برو بخر مال هرکی و هزینه سند هم باید بدی سوالم اینه من باید از صاحب امتیاز اول شکایت کنم یا تعاونی یا طرف فروشنده خودم؟ فروشنده خودم فرم جیمش سبزه صاحب امتیاز و نفر اول هم سبزه
اساسا منظورم اینه میتونم طرح دعوا از صاحب امتیاز برای فرم جیم بکنم؟تو وکالت نامه ها نوشته بیاد و جایی لازم شد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات تعاونی ملاک عمل است . از سوی دیگر به قرارداد فی مابین شما و فروشنده ملاک عمل می باشد .