مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری دادیاری

با سلام خدمت وکلای گرامی
با توجه به ادله اثبات موضوع پرونده در تاریخهای متفاوت در شکایت اولیه دوبار بصورت کتبی و در جلسه که جهت رسیدگی و بازجوئی از طرف دادیاری ابلاغیه برام اومده بود مواردی نسبت به موضوع شکایتم بصورت لایحه از خدمات قضایی ارسال کردم داخل متن لایحه به دلایل اثباتی شکایتم شهادت شهود و معاینه محل و یا تحقیقات محلی توسط ضابطین اشاره کردم با توجه به درخواستم یکی از ادله اثبات موضوع معاینه محل و تحقیقات محلی میباشد
سوال1 : آیا دادیاری میتونه نسبت به ادله اثبات موضوع پرونده هیچ گونه دستوری نسبت به معاینه محل یا تحقیقات محلی صادر نکنه
سوال2: آیا میتونم نسبت به عدم پیگیری و یا عدم دستور توسط دادیاری در مورد معاینه محل یا تحقیقات محلی به دادستان یا ریاست دادگستری اطلاع بدم
ممنون میشم نسبت به هر دو سوال راهنمائیم بفرمائید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- تشخیص دادیاری ملاک عمل است
2- اگر غیر معقول از رسیدگی امتناع می نماید بله می توانید به دادستان اطلاع دهید .