مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سیم کارت متوفی

سلام یک سیم کارت برای برادر مجردم بود که فوت کردند و پدرو مادرم در قید حیات نیستند ولی خواهر وبرادرهای دیگه ای هم دارم چگونه میتونم اون سیم کارت رو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست ابتدا گواهی انحصاروراثت از شورای حل اختلاف محل اخذ نمایید . با خواهر وبرادرتان جهت مالکیت صلح نمایید. درغیر این صورت می بایست ابتدا تحریر ترکه و سپس از طریق دادگاه صالح تقسیم ترکه نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دریافت سیم کارت یا شماره تلفن همراه فردی که فوت کرده است برای دیگران مجاز نیست و باید به نماینده قانونی و وارثان فوت شده، یعنی به میراث‌داران، تعلق گیرد. در بسیاری از موارد، این امر توسط اپراتورهای ارتباطی که سیم کارت را صادر کرده‌اند، با هویت‌سنجی و ارائه مدارکی از قبیل گواهی انحصار وراثت و وصیت‌نامه و تصدیق‌نامه‌ی مرگ فرد ممکن است انجام شود. می‌توانید باتماس با اپراتورهای ارتباطی موجود در کشور خود، اطلاعات بیشتری در مورد روند دریافت سیم کارت فوت شده را بدست آورید. .