مشاوره حقوقی رایگان - ضرب دیدگی شاسی خودرو خریداری شده

سلام واسه بنده امروز مشتری ماشین اومده بود بعد از من سوال کردن در مورد شاسی ها از من سوال کردن من سر در نمیارم چون ماشین پسرمه بعد قولنامه نوشتیم داخلش نوشته قولنامه نوشته شاسی سالم است
اما پسرم اومد خونه گفت شاسی عقب ضربه خورده آیا میتونن دبه کنن؟
از ماشینم هم 3نفری بازدید کردن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در صورتی که شاسی خودرویی که خریداری کرده‌اید، دارای ضربه دیدگی باشد، بهتر است ابتدا با فروشنده خودرو تماس گرفته و اطلاعات دقیقی درباره شاسی و وضعیت آن را بپرسید. اگر فروشنده از وجود ضربه دیدگی در شاسی خودرو اطلاع داشته باشد و این موضوع را در قولنامه ذکر نکرده باشد، این امر می‌تواند به عنوان یک تقلب در قولنامه در نظر گرفته شود که می‌تواند ابعاد قانونی برای فروشنده داشته باشد.

در صورتی که شما به دلیل وضعیت شاسی نگران هستید، بهتر است با یک متخصص خودرو و یا کارشناس فنی مستقل مشورت کنید تا وضعیت شاسی را بررسی کند و به شما توضیح دهد که آیا این ضربه دیدگی می‌تواند تاثیر منفی بر روی عملکرد و ایمنی خودرو داشته باشد یا خیر. همچنین، در صورتی که شما به دلیل وجود ضربه دیدگی در شاسی، تصمیم به بازگشت خودرو به فروشنده دارید، باید با فروشنده تماس بگیرید و به او اطلاع دهید که شما از خرید خودرو منصرف می‌شوید و درخواست بازگشت خودرو را دارید. در این صورت، باید به شرایطی که در قولنامه برای بازگشت خودرو تعیین شده‌اند، توجه کنید و باید به دقت با فروشنده مذاکره کنید تا بهترین راهکار برای بازگشت خودرو به فروشنده را پیدا کنید. همچنین، در صورتی که فروشنده از وجود ضربه دیدگی در شاسی خودرو اطلاع داشته باشد و در قولنامه به طور دقیق این موضوع را ذکر کرده باشد،